Betalen

Het is mogelijk om uw bestelling op diverse manieren te betalen. Zodra u uw bestelling heeft afgerond en het gehele bedrag bij ons is ontvangen, wordt uw pakket verzonden. Mioni biedt u de volgende betaalmethodes:

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee u via uw eigen bank online kunt betalen. Bij het afrekenen selecteert u uw bank waarna u doorgeleid wordt naar de internetbankierafdeling. Na inloggen staat de betaalopdracht klaar. U volgt de stappen volgens de gebruikelijke manier en schrijft het bedrag af van uw rekening. De bestelling is betaald.

Giropay

Giropay is een betaalmethode waarmee u direct en veilig uw betaling overmaakt via uw eigen bank. Giropay is een zeer bekende betaalmethode in Duitsland en werkt hetzelfde als iDEAL.

Sofortbanking

Sofortbanking is een betaalmethode die internationaal wordt gebruikt. Uw bestelling kan gemakkelijk worden betaald door middel van een overschrijving via uw online banking systeem.

Maestro

Maestro is een Europese betaalmethode waarmee u veilig en eenvoudig uw bestelling afrekent. Om online een Maestro-betaling te doen, heeft u enkel en alleen een 12-cijferig nummer nodig. Na het invoeren van dit nummer, wordt het bedrag direct van uw rekening afgeschreven. Nederlandse banken verstrekken dit nummer (nog) niet aan hun klanten, waardoor het momenteel niet mogelijk is voor Nederlandse betaalpashouders om op deze manier een internetbetaling te doen.

Visa MasterCard

Visa MasterCard is een betaalmethode waarmee u met uw Random Reader en uw pincode van uw creditcard de bestelling betaald. Het bedrag wordt niet direct van uw rekening afgeschreven.

Mister Cash

Mister Cash is een betaalmethode waarmee u een aantal gegevens van uw kaart op de webshop invult. Dankzij een versleuteling en een veiligheidsprocedure verloopt de betaling zonder problemen.

Aan het laden
Aan het laden