Kapstokken

Mioni bevat een uitgebreide collectie moderne kapstokken die allen uitgevoerd zijn in prachtig RVS. Dit geeft meteen een fraai en degelijk gezicht.
Er zijn geen producten gevonden.

  Stijlvol uw jas ophangen aan RVS kapstokken

  Kapstokken uitgevoerd in RVS

  Onze uitgebreide collectie kapstokken is volledig uitgevoerd in prachtig RVS. Dit geeft meteen een fraai en degelijk gezicht. Het resulteert in een plaats waar u graag uw jas wil ophangen en waar u eenvoudig uw hoed of shawl kwijt kan. De kapstok van RVS is bovendien zeer stevig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zware winterjassen of dikke shawls.

  Grote collectie moderne kapstokken

  De moderne kapstokken van Mioni bieden plaats aan 5 tot wel 18 jassen. U heeft daarin de keuze uit moderne kapstokken met haakjes of juist een kapstok met een roede en/of hoedenplank. Een combinatie hiertussen is ook mogelijk; het is maar net wat uw voorkeur heeft! Daarnaast is er gedacht aan de allerkleinsten. Er is een moderne kapstok ontwikkeld die voorzien is van zowel hoge als lage haakjes. De lage haakjes zijn bij uitstek zeer geschikt om kinderjassen aan op te hangen.

  Breed of lang

  Ook de vorm van de kapstokken is verschillend. De één is breed, de ander is lang. Zo is er rekening gehouden met smalle wanden, waar bijvoorbeeld geen brede kapstokken kunnen hangen.

  Aan het laden
  Aan het laden