Dressoirs

De moderne dressoirs van Mioni stralen rust, warmte en luxe uit. Ze zijn perfect om spullen in op te bergen, maar ook om sfeer te creëren in uw woning.
Er zijn geen producten gevonden.

  Moderne dressoirs stralen warmte en luxe uit


  Sfeervolle moderne dressoirs

  Onze moderne dressoirs stralen rust, warmte en luxe uit. Ze zijn perfect om spullen in op te bergen, maar ook om sfeer te creëren in uw woning. Een modern dressoir past tegenwoordig in bijna elk interieur. De prachtige fronten in bijvoorbeeld carbonide of keramiek, gecombineerd met een robuust frame, maken dit mogelijk.

  Verschillende uitvoeringen

  Bovendien biedt Mioni dressoirs met en zonder handgrepen aan. Waardoor het mogelijk is om voor een strak dressoir te kiezen of juist iets minder strak. Tevens zijn de dressoirs verkrijgbaar in verschillende maten. Uw luxe dressoir past daardoor uitstekend aan zowel een korte als aan een lange wand. Het is maar net welke ruimte u heeft en wat u het liefste wenst.

  Combineer met andere meubels

  Het moderne dressoir sluit aan op onze complete serie kasten. U kunt daarom altijd een mooie eenheid van een strak dressoir, wandkast en tv meubel in uw interieur realiseren. Maar een luxe dressoir van Mioni past dankzij de aardetinten en natuurlijke materialen uiteraard ook uitstekend bij onder andere houten meubels.


  Aan het laden
  Aan het laden