Kasten - Teakhout

Met de moderne RVS kasten kunt u uw spullen stijlvol opbergen. De keuze in materialen en de speelse accenten maken onze kasten meer dan een opbergruimte.
1 product(en) gevonden
Sorteren op:

  Jouw selectie:

  Materiaal

  Stijlvol opbergen in één van onze kasten

  Moderne kast is eyecatcher

  Met de moderne kasten van Mioni kunt u uw spullen stijlvol opbergen. De sterke keuze in materialen en de speelse accenten maken onze collectie kasten meer dan alleen een opbergruimte. Ze maken elke wand tot een eyecatcher. In onze collectie moderne kasten bieden wij dressoirs, wandkasten en tv meubels aan.

  Mooie natuurlijke materialen

  Om samenhang te creëren in uw interieur kunt u er voor kiezen om alle kasten in dezelfde serie te bestellen. Maar u kunt er ook voor kiezen om één exemplaar in uw woning eruit te laten springen door middel van een modern dressoir of moderne wandkast. De kast, uitgevoerd in RVS of staal, heeft namelijk prachtige natuurlijke materialen. Al onze luxe kasten stralen daardoor warmte én rust uit.

  Strakke lijnen

  De lades en/of deuren van onze moderne kasten zijn voorzien van mooie handgrepen. Maar Mioni heeft ook greeploze luxe kasten. Door het zachtjes indrukken van de lade- en/ of deurfronten worden ze eenvoudig en snel geopend. Deze kast met of zonder RVS geeft een modern interieur nog meer strakke lijnen.


  Aan het laden
  Aan het laden