TV-meubelen

 Fleur uw woonkamer op met een unieke, luxe en kwalitatief hoogwaardige TV-meubel. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze webshop of bezoek een van onze winkels.
Er zijn geen producten gevonden.

  Aangenaam TV kijken met moderne TV-meubelen


  Rustige kleuren en strakke lijnen

  Ongestoord genieten van een TV-programma, serie of film? Mioni heeft moderne TV-meubelen in haar assortiment waar dit uitstekend mee kan. Uw televisie staat altijd op de juiste ooghoogte en u wordt niet afgeleid met allerlei tierelantijntjes. Onze moderne TV-meubelen hebben namelijk rustige kleuren en strakke lijnen.

  Verrassend design

  De moderne TV-meubelen zijn verkrijgbaar in wit of grijs en hebben verrassende fronten van bijvoorbeeld keramiek of carbonide. Dit maakt het een strak TV-meubel met een uniek design. De moderne TV-meubelen zijn uitgevoerd met of zonder handgrepen. Met dit laatste lijkt het strakke TV-meubel nog even ietsje strakker.

  TV-meubel met RVS of staal

  Net als de gehele serie kasten zijn de strakke TV-meubelen uitgevoerd met robuuste poten. U heeft bij Mioni de keuze in een frame van staal of een RVS-frame onder uw TV-meubel. Dit maakt het stoere en moderne design helemaal af. U kunt dus continu rustig en modieus naar uw TV kijken.


  Aan het laden
  Aan het laden