Wandkasten

Mioni heeft prachtige moderne wandkasten in het assortiment. Onze kasten zijn te combineren met onze dressoirs en tv-meubels. 
1 product(en) gevonden
Sorteren op:

  Stijlvolle wandkasten kleden wand aan


  Moderne wandkasten

  Heeft u een lege wand in uw interieur waarvan u niet weet wat u ermee moet doen? Neem dan eens een kijkje in onze collectie wandkasten. Met onze wandkasten gaat u namelijk zowel de breedte als de hoogte in. Uw wand wordt op deze manier stijlvol benut en u heeft bovendien voldoende opbergruimte.

  Wandkast passend bij serie kasten

  Wij hebben prachtige moderne wandkasten in ons assortiment. Deze passen tevens bij onze dressoirs en tv meubels. Er is namelijk gebruik gemaakt van identieke fronten, strakke lijnen en stoere frames. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van RVS in het frame van de wandkast. Dit maakt onze complete serie kasten stoer, strak én modern.

  Natuurlijke en hoogwaardige materialen

  Deze moderne uitstraling wordt mede mogelijk gemaakt door de uitstekende combinatie van natuurlijke en hoogwaardige materialen. Zo bieden wij een moderne wandkast met fronten van carbonide of keramiek. En de poten zijn van staal of RVS. Een RVS wandkast  biedt deze strakke look in uw woonkamer. Terwijl een stalen frame juist weer wat stoerder maakt.


  Aan het laden
  Aan het laden