Kleinmeubelen

Mioni heeft moderne kleinmeubelen, zoals bloemenzuilen en lectuurbakken. Deze kleinmeubelen passen perfect bij de rest van ons assortiment.
Er zijn geen producten gevonden.

  Kleinmeubelen maken interieur compleet


  Kleinmeubelen; modern en stijlvol

  Kleinmeubelen zijn meestal het laatste waar u aan denkt bij het inrichten van uw woning. Maar ze maken vaak wel uw interieur compleet. Mioni heeft daarom moderne kleinmeubelen, zoals bloemenzuilen en lectuurbakken. Deze kleinmeubelen passen perfect bij de rest van ons assortiment.

  Bloemenzuilen en lectuurbakken

  U hoeft zich bij het krijgen van een bosje bloemen, enkele kaarsen of andere decoratieve elementen geen zorgen te maken over de plaats waar u ze neerzet. Met een moderne bloemenzuil in huis heeft u er altijd ruimte voor. Ook biedt Mioni mooie lectuurbakken van RVS. Tijdschriften, folders en kranten krijgen daardoor een stijlvolle opbergplek.

  Speels en natuurlijk

  Onze kleinmeubelen zijn speels en bevatten rustige kleuren. Ze zijn bovendien uitgevoerd in natuurlijke materialen. Ze sluiten dan ook aan op ons complete moderne assortiment. Maar dit niet alleen; ze kunnen ook goed gecombineerd worden met andere interieurstijlen. 


  Aan het laden
  Aan het laden