Bloemenzuilen

Wilt u bloemen, een mooie vaas of een beeld extra uitlichten in uw woning? Mioni heeft prachtige moderne bloemenzuilen, zoals beton of RVS, in haar collectie.
Er zijn geen producten gevonden.

  Bloemenzuilen geven decoraties een mooie plaats in uw interieur

  Decoratie extra uitlichten

  Wilt u bloemen, een mooie vaas of een beeld extra uitlichten in uw woning? Mioni heeft prachtige moderne bloemenzuilen in haar collectie. Met een ruime keuze in materiaal, formaat en kleur kunnen wij de juiste bloemenzuil voor ieder interieur leveren.

  Bloemenzuil van RVS

  Onze bloemenzuilen zijn geheel of gedeeltelijk uitgevoerd in RVS. Al dan niet gecombineerd met een vierkant blad van marmer of fossil stone. De RVS zuil is dan compleet uitgevoerd in strakke lijnen. Maar het is ook mogelijk om een speelse zuil van RVS te verkrijgen. Het blad is dan levervormig. Dankzij deze combinatie komt het natuurlijke karakter van elke bloemenzuil goed tot zijn recht.

  Groot of klein

  De zuilen van Mioni zijn vaak ook nog eens in verschillende formaten te leveren. Dus heeft u liever een hoge zuil met een hoogte van één meter? Of kiest u toch liever het kleine model van 50 centimeter hoog? Aan u de keuze. Voor een speels effect is het ook mogelijk om de verschillende formaten met elkaar te combineren.


  Aan het laden
  Aan het laden