Eetkamerstoelen

De gekleurde eetkamerstoelen van Mioni maken het mogelijk om elke eettafel op te fleuren geheel naar uw wensen. De keuze is geheel aan u!
Er zijn geen producten gevonden.

  Comfortabel zitten in gekleurde eetkamerstoelen


  Aangename moderne eetkamerstoelen

  Het drinken van een heerlijk kopje koffie of genieten van een uitgebreid diner is nóg aantrekkelijker als u comfortabel zit. Onze moderne eetkamerstoelen bieden een aangenaam zitcomfort. Dankzij de licht gebogen rugleuningen en een fijne zitting  zit u continu lekker. Ook als u nog heerlijk aan het natafelen bent. Onze moderne eetkamerstoelen kunnen wij met recht luxe noemen.

  Eetkamerstoelen in allerlei kleuren

  Wilt u meerdere eetkamerstoelen in okergeel combineren met -stoelen in taupe, of houdt u het juist bij één kleur? De keuze is aan u.  Onze gekleurde eetkamerstoelen maken het mogelijk om elke eettafel op te fleuren geheel naar uw wensen. U kunt ervoor kiezen om de kleuren te combineren voor een speelser effect. Maar het is ook mogelijk om één kleur te kiezen voor juist een rustige eetkamerplek.

  Luxe eetkamerstoel aan tafel

  Naast gekleurde eetkamerstoelen is het mogelijk moderne eetkamerstoelen met of zonder armleuning te kiezen. Maar ook biedt Mioni luxe eetkamerstoelen in stof of in lederlook gecombineerd met een RVS frame. Tot slot is een aantal van onze eetkamerstoelen voorzien van kogelgelagerde transparante wieltjes. Zo kunt u de stoel altijd gemakkelijk verrijden.


  Aan het laden
  Aan het laden