Fauteuils

Een lounge fauteuil van Mioni is voorzien van prettige armleuningen en een diep zitvlak. Ontspannen een boek lezen of relaxen, is daardoor snel mogelijk.
Er zijn geen producten gevonden.

  Loungen in één van onze moderne fauteuils


  Fauteuil biedt variatie

  Even tot rust komen, kan in een van onze moderne fauteuils. Ze creëren een interessante sfeer in uw woonkamer. Plaats eens een van de moderne fauteuils naast een chique bijzettafel of bij een royale bank en u zult zien dat de elegante en moderne fauteuil een prachtige variatie biedt in uw interieur.

  Heerlijk relaxen

  Een lounge fauteuil van Mioni is voorzien van prettige armleuningen en een diep zitvlak. Ontspannen een boek lezen of relaxen, is daardoor al heel snel mogelijk. Indien u een ruime woonkamer heeft kunt u kiezen voor een royale luxe fauteuil. Wilt u een fauteuil, maar heeft u juist niet zoveel ruimte? Dan biedt Mioni ook een handzame en moderne fauteuil in allerlei vrolijke kleuren.

  Luxe lounge fauteuil

  De nette afwerking, de strakke lijnen en het mooie RVS-frame zorgen ervoor dat de fauteuils perfect passen in een modern interieur. En met de keuze in diverse kleuren maakt u van de lounge fauteuil een ware eyecatcher in uw woonkamer!


  Aan het laden
  Aan het laden