Tafels

Mioni biedt een compleet assortiment moderne RVS tafels. Het assortiment bestaat uit eetkamertafels, salontafels, hoektafels en bartafels.
2 product(en) gevonden
Sorteren op:

  Gezellig tafelen!


  Compleet assortiment tafels

  Op zoek naar een moderne eetkamertafel met een bijpassende salontafel? Of wilt u juist een luxe tafel geschikt voor een lege hoek? Mioni biedt een compleet assortiment moderne tafels. Wij hebben eetkamertafels, salontafels, hoektafels, bartafels en een tal van handige bijzettafels! Op deze manier kunt u altijd diverse gezellige eetplekken en hoekjes creëren!

  RVS en natuurlijke materialen

  De meeste tafels van Mioni zijn uitgevoerd in een RVS-frame.  De tafel krijgt met dit materiaal een stoere en moderne uitstraling. Naast een RVS tafel bieden wij frames van staal, dat een industrieel karakter geeft. De frames worden vaak gecombineerd met natuurlijke bladen, zoals ‘fossil stone’ of het warme hout. Verrassende combinaties die ervoor zorgen dat onze moderne tafels keer op keer krachtig, speels en temperamentvol zijn.

  Luxe tafel voor uw woonkamer

  Onze moderne tafels kunnen eenvoudig gecombineerd worden dankzij de juiste keuze in natuurlijke materialen en zachte aardetinten. Bovendien is een groot deel van onze tafels uitgevoerd in meerdere uitvoeringen en in verschillende afmetingen. Dit maakt het mogelijk dat elke luxe tafel in uw woonkamer past!


  Aan het laden
  Aan het laden