Bijzettafels

Mioni heeft prachtige moderne bijzettafels met een speels design. In de collectie bijzettafels komen strakke, maar ook speelse modellen helemaal terug.
Er zijn geen producten gevonden.

  Mix en Match onze moderne bijzettafels


  Multifunctionele moderne bijzettafels

  Een bijzettafel is eigenlijk een onmisbaar meubelstuk in uw interieur. Bijzettafels kun je écht overal voor gebruiken. Zet er bijvoorbeeld een leeslampje op of gewoon een kopje koffie. Maar je kan er een ook tablet op kwijt. En aangezien een bijzettafel vaak klein en licht is, is het eenvoudig om deze snel ergens bij te schuiven. Mioni heeft prachtige moderne bijzettafels met een speels design.

  Verrassende speelse vormen

  Rond, vierkant of een verrassende vorm. In onze collectie moderne bijzettafels komen strakke, maar ook speelse modellen helemaal terug. Zo ook de natuurlijke materialen. Wij hebben namelijk bijzettafels met een blad uitgevoerd in marmer, fossil stone of keramiek.  Maar u kunt ook kiezen uit bladen met vrolijke kleuren. Denk aan rood, groen, geel of oranje. Daarnaast hebben al onze moderne bijzettafels een creatief RVS-frame.

  Bijzettafel met RVS

  Het blad in combinatie met het sierlijke RVS-frame geeft elk tafeltje een prachtig uiterlijk in ieder interieur. Een mooi vierkant blad met een vierkant frame is strak en stijlvol. Terwijl een tafel met een levervormig blad en een bijzondere driepoot weer een speelser effect geeft. Ook handig is een RVS bijzettafel met aan één kant een gebogen frame. Het is dan mogelijk om de bijzettafel over een fauteuil of bank te schuiven. Mix en match onze moderne bijzettafels en u zult zien dat ze niet alleen mooi, maar ook multifunctioneel zijn!


  Aan het laden
  Aan het laden