Eetkamertafels - Acacia

De moderne eetkamertafels van Mioni bestaan uit een stevig frame van RVS met een natuurlijk blad gemaakt van marmer, fossil stone of hout.
1 product(en) gevonden
Sorteren op:

  Jouw selectie:

  Lekker zitten aan moderne eetkamertafels


  Uitgebreide collectie moderne eetkamertafels

  De eetkamertafel is een plaats waar bordspellen gedaan worden, waar gezellige of serieuze gesprekken plaatsvinden, maar waar natuurlijk ook gegeten wordt. Deze plaats vraagt veel aandacht wat betreft uiterlijk, maar ook qua kwaliteit. Mioni heeft daarom een uitgebreide collectie moderne eetkamertafels van hoogwaardige materialen.

  Hoogwaardige materialen

  De moderne eetkamertafel van Mioni bestaat uit een stevig frame van RVS of staal en een natuurlijk blad. Het blad is bijvoorbeeld o.a. verkrijgbaar in marmer, fossil stone en hout. Wat u het mooiste vindt. En het frame? In onze collectie hebben wij RVS eetkamertafels met tapse of U-poten, maar bijvoorbeeld ook een stalen schragen frame behoort tot de mogelijkheden; ruime keuze dus!

  Verschillende afmetingen

  Al onze eetkamertafel-series zijn leverbaar in meerdere afmetingen. Mioni biedt daarmee de moderne eetkamertafel voor zowel de kleine als de grote eetkamerruimte.  En speciaal voor degene die weinig ruimte heeft en toch met een groot gezelschap wil genieten aan tafel, is er de uitschuiftafel. Wilt u de zitplaats compleet maken? Onze moderne eetkamerstoelen passen perfect bij onze collectie RVS eetkamertafels.


  Aan het laden
  Aan het laden