Hoektafels

De hoektafels van Mioni zijn verkrijgbaar in een speels of juist een strak design. Het assortiment is voorzien van rechte hoektafels met ronde vormen.
Er zijn geen producten gevonden.

  Mooie hoektafels vullen lege ruimtes


  Elegante hoektafels

  Een hoektafel biedt vaak dé uitkomst voor lege en kale ruimtes in huis. Waar een bijzettafel te klein is, heeft een hoektafel de perfecte afmeting om deze lege plaats op te vullen. Het kan gaan om een plaats naast een bank, bij een fauteuil of gewoon een ruimte tegen de muur. Hoektafels maken uw interieur pas écht af.

  Strak of speels design

  De hoektafels van Mioni zijn verkrijgbaar in een speels of juist een strak design. Ons assortiment is voorzien van rechthoekige hoektafels, maar ook van ronde vormen.  Het is maar net wat u wenst. Onze hoektafels zijn uitgevoerd in RVS met een blad in wit marmer of fossil stone. Prachtige tafels voor wie houdt van natuurlijke bladen gecombineerd met RVS.

  Hoektafel als salontafel

  Dankzij de grote afmetingen kan de RVS hoektafel ook dienst doen als salontafel. En voor degene die erg veel ruimte over heeft, is het zelfs mogelijk om de hoektafel als bijzettafel te gebruiken. Er zijn meerdere opties mogelijk.


  Aan het laden
  Aan het laden