Salontafels

Rond, vierkant of rechthoekig. De collectie salontafels van Mioni bevat alle vormen. We hebben zelfs moderne salontafels met een driehoekvormig blad!
1 product(en) gevonden
Sorteren op:

  Ruime keuze uit hippe salontafels


  Unieke en moderne salontafel

  Rond, vierkant of rechthoekig; onze collectie salontafels bevat alle vormen. We hebben zelfs moderne salontafels met een driehoekvormig blad. En wat de salontafel nog specialer maakt, zijn onze met passie ontworpen frames. Fraaie driepoten, tapse poten of een recht frame.  Dit maakt elke salontafel een stijlvolle en unieke creatie.

  Salontafel met RVS

  De materiaalkeuze loopt in één lijn met onze overige tafels, namelijk het gebruik van RVS en natuurlijke materialen, zoals wit marmer en fossil stone.  Onze collectie aan moderne salontafels is echter iets uitgebreider. Zo heeft u ook de keuze uit een RVS salontafel met een aantal hippe kleuren.

  Speels of strak

  De moderne salontafels passen tevens bij een aantal eetkamertafels. Zodat u de keuze heeft om te combineren, af te wisselen of juist een eenheid in uw interieur te creëren. Een RVS salontafel met een speels uiterlijk of een strakke salontafel biedt in ieder geval veel woonplezier en een plaats voor hapjes, drankjes én decoratie.


  Aan het laden
  Aan het laden