Verlichting

Mioni biedt een compleet assortiment moderne verlichting. Wij zijn voorzien van leeslampjes, maar hebben ook lampen die geschikt zijn als sfeerverlichting.
3 product(en) gevonden
Sorteren op:

  Materiaal verlichting

  Voorzie uw woning van juiste verlichting

  Moderne verlichting voor elk doel

  Van basisverlichting tot sfeerverlichting en van functioneel licht tot gericht licht. Mioni biedt een compleet assortiment moderne verlichting. Wij zijn voorzien van leeslampjes, maar hebben ook lampen die zeer geschikt zijn om enkel en alleen sfeer in uw interieur aan te brengen. Het is zelfs mogelijk om met bepaalde lampen tegelijkertijd een voorwerp én een meubel te verlichten.

  Compleet assortiment lampen

  Binnen onze moderne verlichting vallen hang-, tafel- en vloerlampen. Bij elkaar passend of juist compleet verschillend. Al onze lampen zijn uitgevoerd in mat nikkel, chroom of (mat) glas. Dit wordt gecombineerd met stoffen ronde kappen, tapse kappen van glas of staal en kappen met prachtige vormen. Vaak is onze moderne verlichting verkrijgbaar in meerdere mooie kleuren.  Voor elk interieur is er dus een bijpassende lamp te vinden.

  LED sfeerverlichting

  Bovendien bestaat een gedeelte van ons assortiment uit LED sfeerverlichting. LED is tegenwoordig erg populair dankzij de enorme energiebesparing. Het geeft daarnaast helder en vriendelijk licht. Mioni heeft mooie moderne LED lampen in haar collectie, waarvan een groot deel in verschillende standen dimbaar is. Dit gebeurt middels een afstandsbediening of via een button.  Het is daarom altijd mogelijk om sfeerverlichting aan te brengen met onze LED lampen.

  Aan het laden
  Aan het laden