Hanglampen - Koper

Mioni heeft een aantal échte blikvangers voor aan het plafond. Maar bieden ook een moderne hanglamp met helder LED licht voor als u aan het werk bent.
1 product(en) gevonden
Sorteren op:
  • 32_icon.png
    Hanglamp Brassy
    € 0,00 € 369,00
    Verwacht Op voorraad Geen voorraad Beperkte voorraad
    Varianten geselecteerd Bewerk

    Jouw selectie:

    Materiaal verlichting

    Mooie hanglampen voor in uw hal of boven de eetkamertafel

    Verschillende moderne hanglampen

    Bent u op zoek naar een moderne hanglamp boven uw eetkamertafel? Of kijkt u rond voor een mooi exemplaar in uw hal? Met onze moderne hanglampen bieden wij u allerlei mogelijkheden. Wij hebben een aantal échte blikvangers voor aan het plafond. Maar bieden ook een moderne hanglamp met helder LED licht voor als u aan tafel aan het werk bent.

    Hanglamp met strakke en sierlijke vormen

    U heeft de keuze uit bijvoorbeeld een prachtig stalen design, die het licht op een mooie manier doorlaat. Of lampen van gekleurd glas die sfeervol licht geven op uw eetkamertafel. U kunt ook een speels effect creëren met een hanglamp vol sierlijke vormen. Dit is slechts een kleine greep uit het Mioni assortiment hanglampen.

    Hanglamp met LED

    Een belangrijke stijlrichting binnen onze collectie wordt gevormd door de LED lampen. Onze moderne LED hanglampen zijn uitgevoerd in mat nikkel met aan de binnenzijde een LED strip. Een deel is dimbaar, zodat het sfeervol én functioneel licht kan geven. Maar we hebben ook een LED hanglamp met allerlei kleine LED lampjes. Deze hanglamp geeft helder blauw licht.


    Aan het laden
    Aan het laden