Tafellampen

De tafellampen van Mioni zijn bij uitstek zeer geschikt als sfeerverlichting op side tables en dressoirs. Daarnaast staan deze ook ideaal als leeslampje.
Er zijn geen producten gevonden.

  Leuke tafellampjes voor op uw dressoir of bijzettafel

  Sfeervolle moderne tafellampen

  Tafellampen zijn bij uitstek zeer geschikt als sfeerverlichting op side tables en dressoirs. Ook staan ze ideaal als leeslampje op bijzettafels en nachtkastjes. Mioni heeft moderne tafellampen in zowel middel als klein formaat. Het is daardoor mogelijk om een groter model op een royaal dressoir te plaatsen en een kleine moderne tafellamp op bijvoorbeeld een bijzettafel.

  Strak, sierlijk en kleurrijk

  In de uitgebreide collectie van Mioni bieden wij strakke tafellampen aan met een uniek stalen design. Er zijn ook sierlijke tafellampjes uitgevoerd in helder glas, chroom of mat nikkel. En voor wie van vrolijke kleurtjes houdt, zijn er moderne tafellampen van mat glas of stof. Deze tafellampen zijn verkrijgbaar in zeven mooie kleuren.

  Tafellamp met LED

  Voor degene die op zoek is naar LED tafellampjes, heeft Mioni een aantal moderne designs. De LED tafellamp heeft een  sierlijke vorm van mat nikkel. Aan de binnenzijde is de lamp voorzien van een strakke LED strip, die dimbaar is. Dankzij een button kan het licht naar elke gewenste lichtsterkte worden gebracht; dit is een groot voordeel. De LED tafellamp kan namelijk sfeerverlichting geven, maar kan hierdoor ook als leeslamp gebruikt worden.

  Aan het laden
  Aan het laden