Vloerlampen

Mioni is voorzien van moderne vloerlampen, die zowel sfeervol als handig kunnen zijn. Bovendien is elke vloerlamp anders betreft materiaal, vorm en kleur.
Er zijn geen producten gevonden.

  Vloerlamp als blikvanger in uw woonkamer

  Moderne vloerlamp geeft sfeer

  Vloerlampen brengen sfeer in uw interieur. Maar ze zijn ook handig als het gaat om het lezen van een boek of krant. In Mioni's collectie moderne vloerlampen vindt u lampen die zowel sfeervol als praktisch zijn. Bovendien is elke moderne vloerlamp anders wat betreft materiaal, vorm en kleur; het is maar net wat u wenst.

  Mooi en stijlvol design

  Al onze vloerlampen passen bij een modern interieur. U kunt er zelf voor kiezen om dit interieur strakker te maken met onze rechte stalen vloerlampen of juist wat speelser met bijvoorbeeld een booglamp. Ook is er een verschil in lampenkappen. Denk aan harde materialen, zoals glas en staal, en zachte materialen, zoals stof. En vaak is de moderne vloerlamp ook nog in meerdere kleuren verkrijgbaar.

  Vloerlamp met LED

  Mioni heeft ook een sierlijke vloerlamp van LED. Net als de LED hanglamp en LED tafellamp bieden wij ook in dezelfde serie een LED vloerlamp aan. De mooie LED strip aan de binnenzijde is te dimmen met een button. Het is daardoor mogelijk om de moderne vloerlamp als leeslamp of als sfeerlamp te gebruiken.

  Aan het laden
  Aan het laden