Nieuw: Ruff Metal

vrijdag 25 augustus 2017
Image titleMioni introduceert Ruff Metal; een compleet nieuwe meubelserie binnen ons assortiment. Een prachtige serie voorzien van metaal en hout met een mooie vintage-afwerking. Ruff Metal is dan ook een stoere verschijning in iedere woonkamer of slaapkamer.
Image title

Mioni introduceert Ruff Metal; een compleet nieuwe meubelserie binnen ons assortiment. Een prachtige serie voorzien van metaal en hout met een mooie vintage-afwerking. Ruff Metal is dan ook een stoere verschijning in iedere woonkamer of slaapkamer.

Metaal en hout
Ruff Metal bestaat uit een wandrek, boekenkast, ladekast en dressoir. De gehele ombouw van de kasten is uitgevoerd in donker en strak metaal. Net als het onderstel en de eventuele handgrepen. Het metaal in combinatie met houten lades en planken, geeft Ruff Metal naast een stoere look ook juist veel sfeer en warmte.

Veel opbergruimte
U hoeft zich met deze serie bovendien geen zorgen te maken om een tekort aan opbergruimte. Ruff Metal heeft genoeg lades of planken om bijvoorbeeld boeken, vazen en een laptop in kwijt te kunnen. Houdt u van opgeruimd en netjes, dan is de ladekast of het dressoir een goede keuze. Voor het speelse karakter adviseert Mioni het wandrek of de boekenkast.

Ruff Metal is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop en in onze 8 Mioni-shops.


Image titleImage titleImage titleImage title
Aan het laden
Aan het laden