Nieuw: stoere houten tafels

vrijdag 10 februari 2017
Image titleMioni introduceert een nieuwe collectie tafels. U heeft de keuze uit ‘Calbero’; een strak design bartafel of eettafel, eettafel ‘Bordo’ met een prachtige boomstam-vorm of de ronde tafel, genaamd ‘Ruota’.
Image title
Mioni introduceert een nieuwe collectie tafels. U heeft de keuze uit ‘Calbero’; een strak design bartafel of eettafel, eettafel ‘Bordo’ met een prachtige boomstam-vorm of de ronde tafel, genaamd ‘Ruota’.

De houten tafels zijn allen uitgevoerd in het mooie acacia, waardoor ze een prachtige natuurlijke look hebben. Terwijl de frames van zwart geschuurd RVS zijn gemaakt. Het gebruik van deze sterke en stoere materialen zorgt ervoor dat onze nieuwe serie houten tafels zijn voorzien van een gave combinatie!

U kunt de houten tafels goed combineren met een stoere lederlook-stoel of een stoel met een onderscheidende jeansstof. Clubchair Corre, stoel Como en eetkamerfauteuil Rota bijvoorbeeld. Bij de bartafel hebben wij prachtige gecapitonneerde barstoelen geplaatst met tevens een zwart geschuurde RVS-poot.

Benieuwd naar de nieuwe reeks houten tafels van Mioni? U vindt ze in alle 8 de Mioni-shops en uiteraard in onze webshop.
Aan het laden
Aan het laden