Onze 3 lampentoppers

vrijdag 8 december 2017
Image titleMioni heeft de laatste paar weken een aantal prachtige nieuwe lampen gebracht. Allen voorzien van een sterke keuze in materiaal, maar ook zeer divers in stijl. Wij zetten de 3 lampentoppers op een rijtje.

Mioni heeft de laatste paar weken een aantal prachtige nieuwe lampen gebracht. Allen voorzien van een sterke keuze in materiaal, maar ook zeer divers in stijl. Wij zetten de 3 lampentoppers op een rijtje.

1. Vloerlamp Tubo

Onze Tubo-serie bestaat uit een viertal lampen, namelijk 2 tafellampen, een vloer- en hanglamp. Deze verlichting is gemaakt van waterleidingbuizen. Dit geeft een stoer effect en past dan ook uitstekend in een industrieel en modern interieur. Leuk om met elkaar te combineren of juist een echte 'eyecatcher' in de ruimte te creëren, zoals deze toffe vloerlamp!

Image title


2. Tafellamp Pentagoni

Mioni biedt bovendien een mooie collectie verlichting van antiek nikkel. Denk bijvoorbeeld aan onze nieuwe lampen Pentagoni, Duplice en Cesti. Het materiaal, in combinatie met de prachtige vormen van de kappen, geeft een luxe en stijlvolle uitstraling. Dankzij deze mooie vormen zie je bijvoorbeeld een speels lichteffect op de muur. Tafellamp Pentagoni is dan ook onze tweede favoriet.

Image title


3. Hanglamp Filo

Tot slot is draadstaal een hot item binnen de laatste verlichtingstrends. Met tafel- en hanglamp Filo heeft Mioni een prachtige draadstalen lamp in huis. Het model in de vorm van een spider maakt deze lamp anders dan anders. Bovendien is de tafellamp voorzien van een stoere betonnen voet en is de hanglamp netjes afgewerkt met stroomkabels van grijs textiel. Hanglamp Filo is dan ook onze laatste topper van het lijstje.
Image title

Aan het laden
Aan het laden