Over Mioni
Mioni staat voor een krachtig design met een speels en temperamentvol karakter. Meubels, kleinmeubels en verlichting met passie ontworpen door designers en gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen. Het onderscheidende karakter van Mioni uit zich in vele facetten waaronder een met uiterste zorg samengestelde collectie, snelle levertijden en duidelijke productinformatie.

Onze collectie

Binnen de Mioni collectie worden hoogwaardige materialen, zoals hout, beton of natuursteen gecombineerd met RVS of gepoedercoat staal waardoor er een strak ontwerp ontstaat dat warmte uitstraalt. Het samenspel tussen deze materiaalkeuze en het uitgebreide kleurenpallet dat uiteenloopt van zachte aardetinten tot sterke accentkleuren maakt Mioni een 'strong and playful design' dat voorziet in de huidige woonwensen op het gebied van (klein)meubelen en verlichting.

Urban Contemporary

De Mioni collectie is modern met een vleugje retro en luxe. Vooral het stadse karakter ('urban') is belangrijk in deze trend. Het vertaalt zich in het strakke en stoere design met een warme uitstraling. Deze warmte wordt gerealiseerd door de natuurlijke tekening van de geselecteerde materialen als marmer, fossil stone, keramiek en hout. Het retro karakter is vooral terug te vinden in de afgeronde vormen, schuine poten en horizontale lijnen. 'Urban Contemporary' staat voor minimalistisch design door te spelen met deze vormen. In combinatie met de aardetinten van de natuurlijke materialen is deze stijl krachtig te noemen. De accentkleuren als fuchsia, oranje, rood, geel en groen waarin sommige items zijn uitgevoerd, voegt het speelse element toe.

Snelle levertijden

Eén van de belangrijkste aspecten waarop Mioni zich onderscheidt van andere meubelmerken is de termijn waarop we uw bestelling uitleveren. Doordat bijna de gehele Mioni collectie op voorraad ligt in ons ruim 10.000 m2 grote magazijn in Tiel kunnen we veel artikelen binnen een week leveren. Of u nu via één van onze verkooppunten of via de webshop bestelt, wij zullen er (indien u dat wenst) voor zorgen dat uw bestelling binnen 5 werkdagen ons magazijn verlaat. Het bijzondere is dat deze zeer snelle levertijd niet enkel geldt voor de kleinere artikelen in onze collectie als kapstokken, verlichting en kleinmeubelen, maar we kunnen er ook voor zorgen dat u uw wandkast of eetkamertafel binnen een week in huis heeft.

Image title

Aan het laden
Aan het laden