Ruilen of retourneren

Is een artikel toch niet geheel naar wens, of voldoet het niet aan uw verwachtingen? U heeft het recht het product gratis te retourneren binnen 14 dagen nadat u het product ontvangen heeft. Hierop gelden wel de volgende voorwaarden:

- Het artikel is compleet, ongebruikt en onbeschadigd.
- Het artikel dient nog in de originele verpakking te zitten en in originele staat te zijn.

Retourneren

Wilt u een artikel terugsturen, stuur dan een e-mail naar service@mioni.nl. Artikelen die u retourneert binnen de zichttermijn van 14 dagen zijn gratis terug te sturen. Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen na retourmelding teruggestort op uw rekening. Heeft u nog een factuur openstaan? Dan wordt dit bedrag met de openstaande factuur verrekend.

Ruilen

Indien er sprake is van een kwaliteitsprobleem, zoals een beschadiging, van het door uw bestelde product, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via service@mioni.nl. U kunt middels een e-mail uw klacht melden. Vermeldt hierbij altijd het ordernummer en bij voorkeur foto’s van de klacht. Wij streven ernaar om u binnen 2 werkdagen een reactie op dit probleem te geven en zullen op zoek gaan naar een passende oplossing. Mocht het artikel retour worden genomen, dan zullen er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Indien u een nieuw vervangend artikel geleverd krijgt zal voor deze levering dezelfde levertijd gehanteerd worden als voor uw originele bestelling.

Service

Mioni biedt betreffende garantie, verkoop, levering en betaling diverse voorwaarden. Dit kunt u teruglezen in onze algemene voorwaarden. Heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Aan het laden
Aan het laden