Stoel Rozzo is nu leverbaar!

dinsdag 30 mei 2017
Image titleNu net nieuw binnen gekomen: eetkamerstoel Rozzo. Dit model is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk ‘cowhide’ bruin, taupe of zwart. De bekleding (gewaxt PU) en de zwart geschuurde RVS-poot geeft de stoel een stoere uitstraling. En aangezien deze stoel is voorzien van een dikke zitting en rugleuning, heeft Rozzo een fijn zitcomfort.

Image titleNu net nieuw binnen gekomen: eetkamerstoel Rozzo. Dit model is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk ‘cowhide’ bruin, taupe of zwart. De bekleding (gewaxt PU) en de zwart geschuurde RVS-poot geeft de stoel een stoere uitstraling. En aangezien deze stoel is voorzien van een dikke zitting en rugleuning, heeft Rozzo een fijn zitcomfort.

PU-bekleding

De stoelbekleding is gemaakt van gewaxt polyurethaan (PU). Dit materiaal is nauwelijks te onderscheiden van echt leder. Bovendien is PU betaalbaar in vergelijking met echt leder. PU is verder zeer onderhoudsvriendelijk en kleurvast. Dankzij de wax krijgt de zitting een mooie oneffen look. De diepe naad in de rugleuning geeft de stoel een leuk detail.

Eethoek
Deze stoel is goed te combineren met een houten tafel. Rozzo past bijvoorbeeld uitstekend aan onze boomstamtafel Bordo en aan de houten tafel Calbero. Dit geeft een warme en sfeervolle uitstraling. Bent u meer op zoek naar een strakke en stoere eethoek? Dan is Rozzo samen met de betonnen tafel Calce een mooie combinatie!

Graag stoel Rozzo in het echt bekijken? Vanaf volgende week is de stoel in al onze Mioni shops te zien.

Aan het laden
Aan het laden